Kerstins Camping Mellerud

Skrevs den av

Allmänt


När jag ser på bilderna verkar det vara en camping där man har sin bostad eller på en gård. Således bör det vara riktigt hemtrevligt, där du kan ha med dig hunden och datorn. Det finns nämligen WiFi. Ta för säkerhets skull med dig vandringsskorna, då det finns vandringsleder runt knuten, eller har du tagit vatten över huvudet, att du ska träna under semestern, så finns motionsspår. Du kan hyra cykel. Har du inte tid att besöka campingen under sommaren, var bara lugn, de har öppet på vintern, också.
Matplatser finns i stugorna, men du kan också nyttja Campingens grillplats, så du verkligen kan mysa till det för familjen.

CampingHär finns väl tilltagna villatomter där du kan ställa husvagnar, husbilar och slå upp ditt tält. Har du inte bostaden med dig, så finns det stugor att hyra. Tältet kostar 175 spänn per dygn under lågsäsong. Kommer du mellan 21 juni och 15 augusti, Högsäsong kostar tältet 210 sek/dygn. Har du husvagn eller husbil blir det 210 respektive 250 sek/dygn. Vill du ha el, blir det en femtiolapp extra per dygn.

VillavagnarTill och med ett antal villavagnar finns att tillgå, där ni får plats fyra vuxna för 750 spänn per dygn under lågsäsong. Från midsommar till mitten av augusti, högsäsong, kostar det 1200 per natt. Det mesta i utrustning finns på plats, ta bara med dig ett gott humör. Två sovrum och på utsidan finner du en utrustad altan med utemöbler. Ta med eget sänglinne. Och lilla husdjuret får inte vara med här.

CampingstugaEtt annat alternativ till egen bostad är campingstugor. Det finns från två-bädds till fembädds. Kostnaden är från 320 till 475 per natt under lågsäsong. Högsäsong, midsommar till mitten av augusti, cirka en hundring per natt. Kolla på deras hemsida för exakta summor. Ta med dig eget sänglinne. Om jag uppfattar det hela rätt, så får du ha med husdjur på dessa stugor.

SjälvhushållsstugaCirka 20 m2 med två bäddar i bäddsoffa och två bäddar våningssäng, låter som en perfekt familjebostad. Trinettkök och lite köksutrustning ingår. Men ta med egna sängkläder. En liten altan med utemöbler piggar upp.

Fakta Kerstins Camping

Adress: Kerstins Camping, Hålsungebyn 1, – 464 94 Mellerud. Tel 0530 – 127 15
Mail: epost@kerstinscamping.se

Här läser du mera om Kerstins Camping i Mellerud.