Julkort på Skånetrafiken!

Har du använt dig av sommarkortet, det kort som du kan använda hela sommaren och åka kollektivt så mycket du vill. Det finns sommarkort för Skåne, Halland, Blekinge och Småland, vad jag känner till.

Julkortet i SkåneMånga människor skicka julkort, men på skånetrafiken inför man Julkort, eller som de själva kallar det julbiljett. Du köper det för 399 spänn. Sedan kan du åka exakt så mycket du vill i 24 dygn, med början 17 december och så gäller det till och med 9 januari. Du plockar in julkortet på ett vanligt JoJo-kort, eller så har du det i appen.

Julkort som JulklappSkånetrafiken har tänkt till. Man löser en del av företagens julklappsbekymmer. Företaget kan enkelt köpa julbiljetten till sina anställda. Sedan får företaget det på faktura. Himla smidigt och jag skulle tro, ganska uppskattat, ja under förutsättning att man nu bor i Skåne, och kan utnyttja detta.

Gäller bara i SkåneBiljetten gäller enbart i Skåne. På många andra biljetter kan man ju åka till Danmark, men det kan man inte på Julbiljetten, det kan ju jag tycka vara mindre bra. Men man kan inte få allt. Bara att åka runt i Skåne är ju en höjdare. Kanske ta sig en utflykt till någon gästgivargård och ta en söndagslunch är ju en häftig upplevelse.
Nu i juletider så serveras julbord i stort sett i varje by. Då kan du med all säkerhet logga in dig på appen, slå in varifrån du ska resa och var de serverar julbordet. Du får snabbt upp en resväg, som du följer. På julbordet kan du, utan att tänka dig för, kanske ta en öl eller andra starkvaror. På hemresan sitter du där och njuter, utan en tanke på trafik och annat, det sköter skånetrafiken åt dig. Ganska lyxigt om du frågar mig.

Julkort
Julkort – Julbiljett

Lämna ett svar